Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pepsi

Czy pijesz Pepsi ?  

75 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy pijasz Pepsi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wielką prośbę do was tutaj wszystkich odwiedzających ten Temat a mianowicie chodzi mi o Kody spod Nakrętki Pepsi tzn. żółta nakrętka

Opublikowano

Zrozum, że nie ma tutaj nic za darmo..

Nikt ci nie poda tych kodów, nawet jeśli zaraz ci je ktoś sprzątnie.

; )

Opublikowano

Pepsi piją najlepsi. Taka jest stara prawda. Ale kodów nie zbieram, 10 nakrętek = minimum 20zł(po ile Pepsi 1L chodzi?) i wymienisz to na doładowanie 10zł, sorki, ale nie jestem takim idiotą.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Dobra temat CLOSE

a teraz male wyjasnienie po co mi te kody a wiec po to iz zbieram te kody dla kolegi ktory jest niepelnosprawny i chcialem mu pomoc a on bardzo potrzebuje tych kodow nie wiem dokladnie do czego ale wiem ze potrzebuje

post-248564-0-95190600-1311454289_thumb.jpg <--- IT's GooD BanD

Opublikowano

Pepsi pijam sporadycznie, ale na pewno nie skorzystam tej promocji.

Jako, że nie korzystam z tej promocji, kod śle Ci na pw.

Opublikowano

Niepełnosprawny kolega potrzebuje kodów z nakrętek pepsi? o.O Albo coś kręcisz albo ja jestem już dzisiaj zbyt przyjebany by to zrozumieć.

qsHVsoT.png

Opublikowano

dałbym Ci ten kod ale mam spod nakrętki... zpod niestety nie posiadam

11.jpg

Opublikowano

tak potrzebuje ale nie wiem do czego. Chce mu tylko pomoc czy to jest cos takiego strasznego??

"No sound" 1 literka ( przejęzyczenie do tego niewielkie bo tylko z na s) w słowie spod i wielkie HALO

Opublikowano

Piję pepsi często i teraz dam ci radę jeżeli chcesz kody, które może ci ktoś zabrać to pisz, aby wysyłali ci je na PW.

bez linków

Opublikowano
a teraz male wyjasnienie po co mi te kody a wiec po to iz zbieram te kody dla kolegi ktory jest niepelnosprawny i chcialem mu pomoc a on bardzo potrzebuje tych kodow nie wiem dokladnie do czego ale wiem ze potrzebuje

hahahah najlepsza bajka jaką w życiu widziałem, RŻAL mi cię :)

fs_pc.png

Opublikowano

A co chce se pograć na Xboxie czy chce se po smsować w sms shopie do tibi? Chcesz kody dla kolegi? To kupuj pepsi - proste.Myślisz że ktoś ci poda kody jak sam sobie może ich użyć.

Pomogłem? Daj minus!

ilovempc.png

Opublikowano

hahahah najlepsza bajka jaką w życiu widziałem, RŻAL mi cię :)

Chłopie naucz się pisać bo jak na razie widzę to potrzebny Ci jest słowniczek ortograficzny...

I jak byś chciał wiedzieć to nie jest bajka widocznie za dużo już znasz bajeczek pewnie o Calineczce i o krasnoludkach.

Ja tylko chcę pomagać innym osobom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...